Uitleg

Werken en gezond blijven. Een belangrijk onderwerp voor veel zelfstandigen in Nederland. Ziek zijn kost immers geld, jouw geld. De gezondheidscoach helpt je niet alleen als je uitvalt, maar helpt je ook niét uit te vallen. Voor 10,- per maand ben je aangesloten. Wij regelen alles voor je. Jij hoeft alleen maar op de knop te drukken.

Jouw persoonlijke specialist bij uitval en vooral bij het voorkomen ervan

De regie pakken over je eigen leven. Dat is je belangrijkste drijfveer als zelfstandige. Dan gaat ’t niet alleen om de vraag wat als ik uitval? Dan is voorkomen dat je uitvalt minstens zo belangrijk. Blijven werken is voor jou immers essentieel. Daarom is er de Tulpenfonds Gezondheidscoach. Een specialist met jarenlange ervaring die jou actief begeleidt bij uitval, maar die er om te beginnen voor zorgt dat je gezond blijft.

Iemand die altijd bereikbaar is. Die je tips geeft en met je meedenkt. Die handelt in jouw belang, in plaats van dat van De Verzekeraar of De Werkgever. Die snapt dat uitval geld kost. Jouw geld. Kortom, een specialist, die er speciaal is voor jou.

Anna, Gezondheidscoach bij het Tulpenfonds vertelt je graag meer

Hoe werkt het?

Als zelfstandige ben je geneigd om altijd door te gaan. Maar soms moet je even stilstaan. Zodat je door hebt hoe het met je gaat.

Daarom krijg je ieder half jaar een gezondheidscheck, door een korte vragenlijst. Op basis van jouw antwoorden krijg je een advies.

Mocht je ziek zijn, dan krijg je adequate hulp van de coach, zodat je snel weer aan het werk kunt. Hij verwijst je bijvoorbeeld door naar een deskundige die je helpt met beter worden en re-integreren. Daarnaast krijg je iedere 6 weken de Tulpenfonds gezondheidsnieuwsbrief, met tips en adviezen.

De gezondheidscheck

Elk half jaar mag jij een korte gezondheidscheck doen. Mag, moét niet. Deze check geeft je een goed beeld van hoe jij je gezondheid ervaart. De uitslag van de check werkt als een stoplicht. Groen: Mooi, je voelt je gezond. Oranje: je voelt je redelijk gezond, maar wat extra aandacht is nodig. Je coach helpt je hier bij. Rood: je voelt je niet goed, en voorkomen van uitval is noodzaak. Je coach neemt direct contact met je op om te overleggen wat nodig is.

De gezondheidscheck is anoniem en alleen zichtbaar voor jou en de coach, zodat er bij rood actief gehandeld kan worden. Je wilt jezelf natuurlijk zo gauw mogelijk weer op groen hebben.

Aanmelden

De Gezondheidscoach is een abonnement, dat je maandelijks kunt opzeggen. Het kost € 10 per maand, maar voor de freelancers van Verloning.nl heeft Tulpenfonds een speciale aanbieding van € 5 per maand. De kosten worden bij aanvang in rekening gebracht tot het eind van het jaar. Mocht je voor die tijd opzeggen krijg je het teveel betaalde gewoon terug.

Neem vrijblijvend contact op