Uitleg

Vraag via Verloning.nl makkelijk en snel jouw VOG aan. Alles gaat gemakkelijke en snel online. Dit bespaart je veel tijd. Met een paar eenvoudige stappen vragen wij jouw VOG aan bij Justis. Wij brengen hier geen kosten voor in rekening en je betaald alleen de werkelijke kosten aan Dienst Justis de screeningsautoriteit van het Ministerie van Veiligheid en justitie.

VOG aanvraag

Registreer bij Verloning.nl

Vraag bij ons je VOG aan via [email protected]

Bevestig en betaal aan Justis

Binnen 2 weken ontvang je je VOG per post

Kosten

De kosten van een aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zijn € 33,85. Wij leveren deze service gratis aan onze klanten. Deze kosten worden ook direct door Dienst Justis bij jou in rekening gebracht.

Waarom een VOG?

Je kan een VOG aanvragen om aan te tonen dat je voor de sector of branche waarin je werkzaamheden gaat uitvoeren niet in aanraking bent geweest met jusitie. Dienst Justis onderzoekt dan of je strafbare feiten hebt gepleegd die van invloed zijn op je werkzaamheden. Als dat niet het geval is ontvang je van Dienst Justis de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Er zijn 8 verschillende risicogebieden voorgedefinieerd. Dit zijn;

  1. verwerken van informatie
  2. geld
  3. goederen
  4. diensten
  5. zakelijke relaties
  6. processen
  7. aansturing van organisaties
  8. personen
Neem vrijblijvend contact op