Uitleg

GoodHabitz is het online leerplatform met een breed aanbod aan diverse trainingen, cursussen en handige tips. Leer van nu meer over vitaliteit, de kunst van het netwerken of een opfris cursus Duits of Engels! Bij Verloning.nl kun je deze trainingen nu volgen als freelancer! Lees hier meer informatie hoe je kan starten met GoodHabitz.

GoodHabitz

GoodHabitz is het online leerplatform met een breed aanbod aan diverse trainingen, cursussen en handige tips. GoodHabitz wordt normaal gesproken aangeboden door grote corporate bedrijven en is niet voor het individu. Verloning.nl heeft een unieke samenwerking met GoodHabitz zodat wij jou deze trainingen wel kunnen aanbieden als freelancer!

Ga aan de slag met dit te gekke e-learning platform om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Even een opfris cursus Excel nodig? Je Spaans even bijscholen? Of misschien wat ontspanning opzoeken met een mindfullness training? GoodHabitz biedt ruim 100 trainingen aan, en elke maand worden er weer nieuwe titels toegevoegd.

In je persoonlijke account, onder beloningen, kun je meer details vinden. Wanneer je 6000 euro verloond hebt gekregen, bieden wij een GoodHabitz account gratis aan t.w.v. 125 euro! Vraag via jouw Verloning.nl account nu de inloggegevens aan voor GoodHabitz.

Neem vrijblijvend contact op
Goodhabitz logo